Intranet voor
beroepsverenigingen

Breng je leden bij elkaar met het sociaal intranet Brightle.

Vraag een demo aan

Waarom een sociaal intranet voor beroepsverenigingen?

Het delen van documenten, uitbrengen van nieuws en het plannen van bijeenkomsten gaat vaak vanuit het bestuur naar de leden. We spreken hier vooral over zenden naar de leden, waarbij er nauwlijks interactie plaats vindt. De interactie beperkt zich dan geregeld tot Algemene leden vergaderingen of e-mailverkeer.

Brightle is een sociaal intranet, of hoe wij het ook graag noemen 'Community' Software. Middels ons platform willen we juist de interactie op gang brengen tussen leden, zodat kennis sneller gedeeld en besproken wordt binnen beroepsverenigingen.

Timeline design

De basis voor een intranet

De basis van al onze intranet platformen is de tijdlijn. Alle leden van je beroepsvereniging kunnen hier kennis delen, vragen stellen, documenten delen of gewoon het gesprek met elkaar aan gaan. Bekijk vooral onze functionaliteiten eens.

Wat betekent een sociaal internet voor jouw beroepsvereniging?

Een sociaal intranet voor je beroepsvereniging is hét centrale online punt voor je leden. Hier kunnen leden vragen stellen, documenten delen en zich inschrijven voor bijvoorbeeld events. Ook kunnen ze hier hun eigen gegevens inzien, zich uitschrijven en nog veel meer andere zaken.

Het mooie van ons intranet is dat elke beroepsverenging zijn eigen stijl kan doorvoeren. Je leden blijven dus in de vertrouwde omgeving van de beroepsvereniging.

Boek je demo!

Wij laten je graag ons community platform zien