Wat kun je van ons verwachten in 2022?

Wat kun je van ons verwachten in 2022?

Het was weer een veel bewogen jaar, maar we zijn er toch samen doorheen gekomen. Dat is waar Brightle voor staat, samenhorigheid. Samen met jouw community werk jij aan iets moois. Vandaar dat wij met Brightle zullen blijven innoveren zodat jouw community die extra stappen kan zetten. Dit kun je onder andere van ons verwachten in 2022;

Deel dit artikel:

Leden management platform

Om jouw leden nog beter te kunnen beheren, blijven wij werken aan het leden management platform. Hier willen wij het ledenbeheer nog verder uitbreiden, waardoor je nog meer controle krijgt en je leden nog beter kan ondersteunen. Zo willen wij bijvoorbeeld facturering en betalingen verwerken binnen het platform. Je kunt dan direct de ledencontributie factureren en incasseren naar je leden.

Integratie van Zapier

Om ons platform nog sterker te maken, willen wij in 2022 Zapier verder gaan uitbreiden. De eenvoudige automatiseringstools van Zapier geven je de kracht om andere platformen eenvoudig met elkaar te koppelen. Met +3000 apps zit jouw gewenste koppeling er vaak tussen. Zo wordt je community platform in één klap een stuk aantrekkelijker en neemt Zapier heel veel uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan CRM-koppelingen, webshopkoppelingen of wellicht boekhoudkoppelingen. Vaak kan het!

Native app voor Enterprise klanten

Een native app voor op IOS en Android zorgt voor een nog actievere community. Leden blijven eenvoudiger op de hoogte en de drempel om iets te posten is nog laagdrempeliger. In 2022 gaan wij een native app introduceren voor onze enterprise klanten. 

Namens Brightle willen wij iedereen een mooi 2022 wensen, en wij hopen dat jij en je community weer dichter bij elkaar zullen komen!

Foto door cottonbro via Pexels
Deel dit artikel:

Start een Brightle community

Ontdek wat een Brightle community voor jouw vereniging kan betekenen?