Online thuiswerken maar toch je bedrijscultuur behouden?

Online thuiswerken maar toch je bedrijscultuur behouden?

Sinds de gebeurtenissen van de afgelopen paar jaren en het feit dat steeds meer mensen leren werken met online platformen wordt het tegenwoordig steeds normaler om vanuit thuis te werken. De dagen dat je naar kantoor moest om in contact te blijven met je collega's, vrienden of andere leden van je vereniging is voorbij.

Deel dit artikel:

Online thuiswerken is bijna een must

Rijksoverheid heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar het vrij nieuwe fenomeen dat thuiswerken heet en de cijfers zijn allerminst verrassend. Welliswaar was er een periode dat we thuis moesten werken maar dit heeft zich nu getransormeerd in een eigen keuze voor veel bedrijven. Uit een onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gebleken dat er meerdere voordelen aan hangen waaronder:

  • Online vergaderen is van maar liefst 52% naar 94% gestegen.
  • Thuisvoorzieningen die worden aangeboden is gestegen van 85% naar 96%.
  • Flexibele werktijden heeft een stijging gehad van 83% naar 86%.
  • Er zijn maar liefst 5% minder files.

Dit heeft een grote impact gehad op bedrijven en daardoor is er een grote stijging geweest in de bereidheid om online thuiswerken te promoten.

  • 45% van de werkgevers wil komend jaar met voorrang investeren in online vergaderen.
  • 41% wil dat voor thuiswerken.
  • 40% wil medewerkers betere arbovoorzieningen thuis bieden, zoals een goede stoel.
  • 32% geeft aan meer werk te willen maken van thuiswerkvergoedingen.
  • 26% zet nadrukkelijk in op het invoeren van flexibele werktijden.

Online thuiswerken met Brightle!

Om dit een realiteit te maken is het van belang dat jij met jouw organisatie, bedrijf, vereniging of club de juiste tools hebt die online thuiswerken makkelijker maken. Met Brightle zorg jij dat elkaar online ontmoeten en communiceren ook vanuit thuis geen opgave hoeft te zijn waardoor jouw bedrijfscultuur zowel fysiek als online intact blijft! Dit realiseren wij door te zorgen dat jij over alle tools beschikt die jouw leden nodig hebben. 

Vanuit dit geloof werken wij constant aan de verbetering van niet alleen onze tools, maar geloven wij dat samenwerken tot een verenigd doel het belangrijkste is. Jij beschikt over de community en Brightle beschikt over de tools en de kennis om jouw omgeving in te richten naar jouw wensen. Wat hebben we van jou nodig? Een grote portie enthousiasme en dat je met ons meedenkt en de content verzorgd die cruciaal is. Samen zetten we zo een community op die voor iedereen duidelijk is, waar de flow klopt en alles naadloos aansluit op de gemaakte strategie. 

Photo by Ivan Samkov from Pexels

Deel dit artikel:

Start een Brightle community

Ontdek wat een Brightle community voor jouw vereniging kan betekenen?