Modules maken jouw community Bright(le)

Modules maken jouw community Bright(le)

Brightle is een veelzijdig platform dat staat voor het gemak van zijn gebruikers. Zo werken we samen aan onze communities om deze hechter te maken. Vanuit deze gedachte biedt Brightle een aantal modules aan zodat jij en de community beschikken over de tools die nodig zijn.

Deel dit artikel:

Documenten module

Binnen jouw community komt het natuurlijk geregeld voor dat er bestanden worden gedeeld, vaak gebeurt dit via de mail of op een gezamelijke server. Brightle biedt de mogelijkheid om documenten makkelijk te delen met je leden door middel van onze documentenmodule. Met de documentenmodule kun je eenvoudig een overzicht maken van documenten geordend middels een ‘tagging’-systeem. Hier kunnen leden zoeken en filteren waardoor ze snel bij de gewenste content uitkomen. Hebben ze een vraag over de content? Met één druk op de knop kunnen ze een vraag stellen op de tijdlijn waarbij het document automatisch is bijgevoegd. 

Agenda module

Wil je dat jouw hele community op de hoogte is van alle opkomende evenementen, vergaderingen of bijeenkomsten? Dan kun je vrijwel niet zonder onze agenda module. Middels deze module creëer je eenvoudig agenda items die je kunt delen met alle leden. Leden kunnen zich vervolgens ook inschrijven op een event, zodat je een mooi overzicht kunt exporteren van de aanwezigen. 

Videocursussen module

Onze videomodule zorgt ervoor dat je video’s kunt delen met je leden. Deze video’s kun je onderverdelen in hoofdstukken, waardoor een compleet video e-learning omgeving ontstaat. Aanvullend aan de video’s kun je tevens een uitgebreide beschrijving plaatsen met documenten of andere zaken.

Challenges module

Wil je jouw community graag uitdagen om meer gebruik te maken van het platform? Wil je dat jouw community waarde ziet in het behalen van een hogere score en rang. Dan is de challenges module wat voor jouw community. Doormiddel van het opstellen van challenges worden gebruikers aangespoord om de community te gebruiken op een manier die jij wilt.

Maatwerk en meer

Dit is een selectie van modules. Heb je eigen ideeën?  Laat het ons dan weten, wij staan altijd open voor suggesties waarmee wij Brightle nog beter kunnen maken!

Foto door Kampus Production via Pexels

Deel dit artikel:

Start een Brightle community

Ontdek wat een Brightle community voor jouw vereniging kan betekenen?