Met Zapier koppel je 5000+ apps aan jouw vereniging

Met Zapier koppel je 5000+ apps aan jouw vereniging

Zoals wij vorig jaar al trots aankondigde is het mogelijk om met jouw Brightle omgeving de koppeling te maken met maar liefst 5000+ verschillende apps. Met deze integratie worden de mogelijkheden die jouw community kan bieden met een grote stap verhoogd. Deze integratie wordt mede mogelijk gemaakt door de eenvoudige automatiseringstools van Zapier. Maar wat is Zapier precies? En hoe kan deze tool jouw community, vereniging of bedrijf verbeteren? In deze blog nemen wij jou mee door de mogelijkheden!

Deel dit artikel:

Wat is Zapier precies? 

Zapier is een online tool waarmee je zonder enige kennis van codetaal integraties kan maken in je huidige systemen. Met Zapier bespaar je gewoonweg heel veel tijd omdat je veel herhalende taken kan automatiseren. Heb jij een last-minute roosterwijziging gepost op jouw Brightle platform en is het erg belangrijk dat dit bericht direct wordt doorgestuurd naar jullie intern chat programma zoals bijvoorbeeld Slack? Zapier neemt dit uit handen en zorgt dat alle informatie op de juiste plek terecht komt waardoor jouw Brightle omgeving meer dan ooit een geheel wordt van de gehele workflow. 

Hoe werkt Zapier? 

Jouw Brightle omgeving koppelen gebeurt natuurlijk met de hulp van ons team dat altijd voor je klaar staat. Je zal echter wel een Zapier account nodig hebben dat gratis aan te maken is. De volgende kosten zijn afhankelijk van hoeveel koppelingen per maand jouw organisatie gaat gebruiken. Bij laag verbruik betaal je niks. Binnen dit account kun je zogenaamde Zaps creƫren. Deze zaps zijn de koppelingen tussen al jouw verschillende applicaties. Denk bijvoorbeeld aan Google Docs, Mailchimp, Twitter, Outlook, Spotify of Shopify om er maar een paar te noemen de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos! Bedenk eens een app die jullie veel gebruiken en zoek deze eens op binnen de database van Zapier hier! Stond die er tussen? Grote kans van wel! Dan daag ik je nu uit om eens na te denken over alle automatiserings problemen waar jouw organisatie of vereniging tegen aan loopt.

Strategisch Zapier inzetten?

Wanneer je bijna al jouw automatiseringsproblemen voor ogen ziet dan kun je al bijna aan de slag. Het kan natuurlijk nooit kwaad om nog een laag dieper in jouw organisatie of vereniging te duiken met een verse blik. Dit is waar Brightle jou bij kan helpen. Niet alleen helpen wij jou met het opzetten van jouw omgeving. Ook helpen wij deze in te richten ook denken wij na over alle automatiseringsvraagstukken die wellicht spelen. Dit doen wij door het inzetten van een aantal design thinking tools waaronder een empathy map om jouw leden in kaart te stellen ook zetten wij verschillende customer journeys op om erachter te komen waar jouw leden precies tegenaan lopen. Hierdoor krijg jij een duidelijk overzicht van alle Zaps die perfect zouden passen binnen jouw Brightle omgeving!

Photo by Andrea Piacquadio

Deel dit artikel:

Start een Brightle community

Ontdek wat een Brightle community voor jouw vereniging kan betekenen?